Wiórki kokosowe – przepisy dla każdego!

Wiórki kokosowe to drobno starte kawałki białka kokosowego.

Są często używane jako składnik wypieków, deserów, batoników i lodów.

Wiórki kokosowe są również popularnym dodatkiem do śniadaniowych płatków zbożowych, jogurtów czy smoothie.

Wiórki kokosowe to bogate źródło białka, błonnika i składników mineralnych, takich jak żelazo i magnez.

Wiórki kokosowe są również bogate w przeciwutleniacze, które pomagają zwalczać wolne rodniki w organizmie i chronić przed chorobami serca, cukrzycą i innymi schorzeniami.

Nie wiem jak Wy, ale ja osobiście bardzo lubię kokosowe smaki i widzę, że tą miłość odziedziczyła po mnie moja córka. Zajada się lodami kokosowymi, ciastami kokosowymi i uwielbia curry z mleczkiem kokosowym :)

Zapoznajcie się z moimi kokosowymi przepisami i wybierzcie coś pysznego dla siebie.

Oto moje kokosowe przepisy: